Endrei-Horváth Ágnes


Tizennyolc éve, foglalkozom pszichés-,  pszichoszomatikus-,  és életvezetési problémák kezelésével.


Eddigi terápiás munkámat az alábbi területeken végeztem:

Pedagógia, Család- és párterápia, Kineziológia, Leuner-hipnózis, NLP, Mentálhigiénés Szupervízió,  Bach virágterápia,  RH analízis

Valamennyi területen hivatalos képesítéssel rendelkezem, melyek között főiskolai, egyetemi és szakirányú oklevél, valamint nemzetközi képesítés egyaránt szerepel.

Az Co-re Információs-analízis és harmonizálás módszerét, mely hazánkban teljesen új analitikus és terápiás megközelítés,  négy éve alkalmazom a munkámban. Az évek során, ennek a módszernek  magyarországi oktatója lettem. A "Recall Healing" analízisének eszköztára két éve segít hivatásomat.

Jelenleg legfőbb tevékenységem a TÉRA programjának és az Önmagadért Alapítvány munkájának a  szakmai vezetése.ELKÖLTÖZTEM!

Írásaimat itt találod: www.endreihorvathagnes.hu

Magamról:

Mindenki számára vannak utak, ahová hívja az élet. Az én egyik utam az az elkötelezett figyelem és megértési szándék, melyeknek tárgya az emberek cselekedetei mögött megbúvó motiváció. Az a "valami" ami sok esetben beleszól az életünkbe, anélkül, hogy tudnánk róla. Izgalmas, állandó nyitottságot feltételező, folyamatos tökéletesítést kívánó, nagyszerű hivatás. Megtarthatnám ezeket a tapasztalatokat a terápiás munka keretein belül. De miért is tenném? Sokat segíthet egy-egy gondolat, amikor megtalálja a gazdáját. Ezért ezeket a tapasztalatokat, az írás segítségével átadom másoknak. Örömmel teszem: az írás számomra az egyik legizgalmasabb, legörömtelibb létállapot. Amikor írok, otthon vagyok...

Szakmai bemutatkozó