Egy Magzat és egy Anya üzenete

Kérlek, Anya!
Hamarosan megszületek.
Most el kell mondjak Neked valamit, mert amikor már Veled leszek nem fogok rá emlékezni.
Mikor a világra jövök védtelen leszek és kiszolgáltatott; mindenem Te leszel.
A tested illata lesz számomra az egyetlen valóság. Teljesen és mindenestől a Tiéd leszek, és azt szeretném majd, hogy ez mindig így maradjon.
Ahogy táplálsz, én növekedni fogok és már el is tudom mondani, hogy mennyire szeretlek.
A nyakad köré fonom majd a két karom, a puha bőrödbe bújok, hogy még jobban hozzád tartozzam.
Azt akarom majd, hogy  életem minden pillanatának része legyél: lásd hogy tanulok rajzolni, biciklizni, és minden nap lásd, hogyan alszom el.
De Anya! Egyszer elkezdenek megváltozni a dolgok…
Lesznek majd titkaim, és úgy fogod érezni: nem bízom Benned. Elfogynak az ölelések, ritkulnak az odabújások és sokszor bántón fogok viselkedni, ami nagyon fájni fog Neked.
Más lesz a véleményem dolgokról, és már nem akarom Veled tölteni az időmet, mert hív majd a saját világom, amiről azt fogom gondolni, hogy Te nem tartozhatsz bele.
Nagyon nehéz lesz mindkettőnknek.
Kérlek, Anya légy türelmes hozzám, és nagyon szeress akkor is engem, mert az lesz az idő, amikor még nagyobb szükségem lesz Rád, mint valaha! Kérlek Anya, segíts majd, hogy visszatalálhassak Hozzád!
Tudom, hogy nehéz lesz, és lesznek pillanatok, amikor nem hiszel majd Bennünk…
Kérlek Anya, emlékezz akkor erre az üzenetre!   Szeretlek..


Kérlek, Kicsim!
Hamarosan megszületsz…
Most el kell mondjak Neked valamit, mert amikor már Velem leszel, előfordulhat, hogy  nem fogok rá emlékezni.
Mikor a világra jössz védtelen leszel és kiszolgáltatott; én fogok gondoskodni Rólad és mindenem Te leszel.
A tested illata lesz számomra az egyetlen valóság, kitöltöd majd az életem. Teljesen és mindenestől a Tiéd leszek, és azt szeretném majd, hogy ez mindig így maradjon.
Ahogy táplállak, és növekedni fogsz,  már  szavakkal is megérted,  hogy mennyire szeretlek,
A nyakam köré fonod  a két karod, hozzám bújsz majd, és én úgy fogom érezni: örökre összetartozunk.
Azt akarom majd, hogy életed minden pillanatának része lehessek: lássalak, ahogy rajzolni  és biciklizni tanulsz, és lássalak, ahogy nap-mint nap elalszol.
De Kicsim! Egyszer elkezdenek megváltozni a dolgok…
Lesznek majd titkaid, és úgy fogod érezni: nem bízom Benned. Elfogynak az ölelések, ritkulnak az odabújások és sokszor bántón fogok viselkedni, mert nem foglak érteni, ami nagyon fájni fog Neked is és nekem is.
Más lesz a véleményem dolgokról, ezért azt fogod gondolni,  hogy a világodba többé nem tartozhatok bele. Félteni foglak, mert az életben annyi veszedelmes dolog leselkedik Rád, és én nem lehetek ott Veled, hogy megvédjelek. Ettől még jobban úgy érzed majd: el kell távolodnod tőlem…
Nagyon nehéz lesz mindkettőnknek.
Kérlek, Kicsim légy türelmes akkor hozzám!  Sok hibát el fogok követni, mert tudod: erre nem lehet eléggé felkészülni … Sokszor fogod azt gondolni, hogy már nem szeretlek úgy, mint régen.. Pedig csak a lelkem reszket majd, hogy el foglak veszíteni…
Tudom, hogy nehéz lesz, és lesznek pillanatok, amikor nem hiszel majd Bennünk..


Kérlek Kicsim, emlékezz akkor erre az üzenetre!   Szeretlek..


2014 április 28. Szentendre



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

ELKÖLTÖZTEM!

Írásaimat itt találod: www.endreihorvathagnes.hu

Magamról:

Mindenki számára vannak utak, ahová hívja az élet. Az én egyik utam az az elkötelezett figyelem és megértési szándék, melyeknek tárgya az emberek cselekedetei mögött megbúvó motiváció. Az a "valami" ami sok esetben beleszól az életünkbe, anélkül, hogy tudnánk róla. Izgalmas, állandó nyitottságot feltételező, folyamatos tökéletesítést kívánó, nagyszerű hivatás. Megtarthatnám ezeket a tapasztalatokat a terápiás munka keretein belül. De miért is tenném? Sokat segíthet egy-egy gondolat, amikor megtalálja a gazdáját. Ezért ezeket a tapasztalatokat, az írás segítségével átadom másoknak. Örömmel teszem: az írás számomra az egyik legizgalmasabb, legörömtelibb létállapot. Amikor írok, otthon vagyok...

Szakmai bemutatkozó