Nők! Miért nem hagyjátok, hogy vágyjunk Rátok?Nők, miért nem hagyjátok , hogy vágyjunk Rátok?

Miért nem hagyjátok, hogy éjszakánként forgolódva vágyjunk a pillanatra, amikor megérinthetünk Benneteket? 
Miért nem hagyjátok, hogy küzdjünk értetek, ahogy régen küzdöttünk: lázasan, igazán és remegően akarva Titeket?
Miért nem hívtok minket egy kalandra, amiben Ti vagytok a sok apró titok és ezer rejtelem, amit megfejteni a férfi-lét legnagyobb hívása?

Szomjazik testünk-lelkünk a gyönyörűen gyötrelmes várakozásra, annak minden édes
bizonytalanságban eltöltött percére! 

Tudjátok, mi titkon mindig arra vágyunk, hogy a megküzdés diadala benne legyen a történetünkben! Szenvedni akarunk Értetek annak millió szikrázó pillanatában, mert muszáj éreznünk, hogy ilyen sokat érő kincsek vagytok az elérhetetlenségetekkel.

A kibuggyanó és önmagukat áruló mellek, magamutogató, spontán merevedést provokáló fenékdomborulatok egy perces izgalma hol ér fel a reszketően kutató kéz mámorával, ahogy ruháitok alatt megbúvó Valódiságot keresünk…

Nők, Benneteket keresünk!

Belebetegedett a lelkünk, a lázas keresésbe, és minden alkalommal reménykedünk, hogy engeditek azt, hogy vágyjunk Rátok.

Könnyen megszerzett testek, felkínált kielégítések súlya foszt meg minket a bennünk élő Igazi Férfitől. Alkoholtól eltorzított szép arcotok üres tekintetével gátlástalan-gyámoltalanul áruba bocsátott szerelmetek  megöli a Méltóságot. A Tiéteket és a miénket is.

Azt gondoljátok, hogy, nekünk, önmagunkat elfogadó és szerető,  Férfiaknak kellenek a bilincsek, korbácsok, macskanő ruhák, ha igazán akarunk Benneteket? 
Mi csak nem találunk Titeket, és azt gondoljuk, hogy a bilincsek, vesszők, nemi szerveknél kivágott szerep-jelmezek megadják számunkra azt az izgalmat, amitől megfoszt bennünket saját Magatok leértékelésének rémülete.

Ki vagyunk éhezve az őszintén-titokzatos tekintetekre,  alig láthatóan-apró kézmozdulatokra,  eredetien sejtelmes mosolyokra, melyek mindegyike megfejtésre váró rejtély , ami körbefonja a Nőt, akik igazán vagytok.

Utánzások rengetegében botladoztok és azt gondoljátok, muszáj idegen szerepekbe bújnotok , hogy kelljetek nekünk. 

Nem! 

Gyertek vissza  Nők! Ti kelletek nekünk! Vágyunk Rátok…

2.rész: Férfiak! Miért nem hagyjátok, hogy vágyjunk Rátok?
0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

ELKÖLTÖZTEM!

Írásaimat itt találod: www.endreihorvathagnes.hu

Magamról:

Mindenki számára vannak utak, ahová hívja az élet. Az én egyik utam az az elkötelezett figyelem és megértési szándék, melyeknek tárgya az emberek cselekedetei mögött megbúvó motiváció. Az a "valami" ami sok esetben beleszól az életünkbe, anélkül, hogy tudnánk róla. Izgalmas, állandó nyitottságot feltételező, folyamatos tökéletesítést kívánó, nagyszerű hivatás. Megtarthatnám ezeket a tapasztalatokat a terápiás munka keretein belül. De miért is tenném? Sokat segíthet egy-egy gondolat, amikor megtalálja a gazdáját. Ezért ezeket a tapasztalatokat, az írás segítségével átadom másoknak. Örömmel teszem: az írás számomra az egyik legizgalmasabb, legörömtelibb létállapot. Amikor írok, otthon vagyok...

Szakmai bemutatkozó